Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس از ساخت دستگاه ضدعفونی‌کننده هوا با استفاده از شتاب‌دهنده الکترونی فوتون جفت‌شده پلاسمایی و قابلیت ازبین‌بردن ویروس‌ها و باکتری‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، تورج اسدی در حاشیه نشست با واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اظهار کرد: «با پاندمی ویروس کووید-۱۹ و شیوع  بیماری کرونا به همراه تلفات بسیاری که تاکنون در جهان برجاگذاشته و کشف‌نشدن واکسن و درمان این بیماری ویروسی که منجر به  ایجاد دغدغه  در تمام جوامع  شده است، یافتن ‌و کشف راهی برای علاج و درمان این بیماری از چالش‌هایی بود که سبب طراحی و ساخت دستگاه ضدعفونی‌کننده هوا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «بر همین اساس پژوهشگر جوان هرمزگانی با همکاری مرکز رشد واحد بندرعباس دستگاهی برای ازبین‌بردن ویروس کرونا طراحی و ساخته است که با استفاده از فوتون‌های پلاسمایی یونیزاسیونی که  تولید می‌کند، می‌تواند قبل از ورود هوا به ریه بیمار، مولکول‌های هوا را یونیزه کند. این خاصیت به علت ماهیت کوانتومی فوتون‌ها و اندازه کمتر از آنگسترون آنهاست که پس از برخورد با ویروس‌ها، آنها را بمباران فوتونی می‌کند و از این طریق موجب نابودی ویروس می‌شود.»

وی ادامه داد: «از طرفی چون یاخته‌ها و سلول‌های تنفسی خیلی بزرگ‌تر از این فوتون‌هاست، میزان آسیب این فوتون‌ها به شش‌ها و نایژک‌های ششی به حداقل می‌رسد و دلیل آن ماهیت کوانتومی فوتون‌های الکترونی جفت‌شده پلاسمایی است.»     

رئیس مرکز رشد واحد بندرعباس توضیح داد: «نمونه اولیه دستگاه در این مرکز ساخته شده و آماده تست در محیط‌های درمانی و بیمارستانی است که پس از دریافت مجوز از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مرحله تجاری‌سازی می‌رسد.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: «از مزایای تولید انبوه این محصول کاربردی در شرایط ویژه همه‌گیری، نقش آن در ارتقای سلامت روحی و جسمی جامعه و بیماران است.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مرکز رشد واحد بندرعباس واحد های فناور کووید ۱۹ دانشگاه آزاد علیه کرونا فناوری پلاسمایی دستگاه ضدعفونی کننده هوا دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس فوتون ها مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد

تین نیوز

سومین ناو هواپیما بر چین که با آخرین فنّاوری ساخته شده و در ژوئن ۲۰۲۲ میلادی رونمایی شده بود روز چهارشنبه اول ماه می به منظور تست و آزمایش به آب انداخته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مانا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد: این ناو هواپیما‎بر Fujian با آخرین تجهیزات و فنّاوری جدید توسط متخصصان چینی طراحی و ساخته شده و پیشرفته تر از دو ناو هواپیما بر قبلی چین است.  

بر اساس این گزارش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در مراسم به آب اندازی این ناو گفت: تلاش متخصصان دریایی این کشور بر این اساس است که چین به قدرت نظامی برجسته در منطقه تبدیل شود و نیروی دریایی این کشور با ناو های blue-water که قادر به مانور در دوردست های ساحلی چین است، قدرت نظامی خود را برجسته کند.

 وی دربارۀ انتخاب نام این ناو هواپیما بر گفت: قابلیت اطمینان و پایداری سیستم نیروی محرکه الکترونیکی این ناو توسط متخصصان این کشور بی نظیر می باشد و یکی از مهم ترین سخت افزار های نظامی چین به شمار می رود که در حال گسترش است.  

وی با اشاره به اینکه این ناو یک عرشه پرواز مسطح با سیستم پیشرفته پرتاب جت به می باشد، درباره انتخاب نام آن گفت این نام از استانی در چین که در مقابل تایوان به طور دموکراتیک اداره می شود، گرفته شده است.  

این کشتی بزرگ نیروی دریایی چین در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان شانگهای ساخته شده و پس از انجام آزمایشات اولیه در روز اول ماه می راهی دریا شد.  

پیش بینی می شود راه اندازی کامل این ناو هواپیما بر و آزمایش دریایی آن تا پایان ۲۰۲۴ میلادی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی