Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز از بندرعباس، رئیس دبیر خانه هیات امناتی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه تکریم و معارفه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد واحد بندرعباس که با حضور معاونان دانشگاه، جمعی از مدیران گروه و همکاران حوزه آموزش برگزار شد، با اشاره به نقش مهم حوزه آموزش به عنوان رکن و زیر بنای توسعه پایدار در کشور گفت: « امروز نقش آموزش به عنوان یک عنصر اصلی و کلیدی برای ورود به صحنه کارآفرینی مورد توجه است که باید تمام اقدامات ما در این راستا صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محسن دهقانی با اشاره به دانشگاه های نسل دوم و سوم در جهان یاد آور شد: « رسیدن به جایگاه های دانشگاه های کارآفرین محور و تولید ثروت در این دانشگاه ها، خواستار حرکت رو به رو رشد و رسیدن به این جایگاه را خواستار شد.»

عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه آموزش نقش مهم هدایت و تربیت نسل امروز و فردا را در دست داد متذکر شد: «اگر زیر بنای آموزشی سست و شکننده باشد بدون شک هیج اساس و بنیادی محکم بنا نخواهد شد و این مهم نشان از اهمیت آموزش و تربیت نیرو.ی انسانی برای رسیدن به توسعه پایدار است.»

این مسئول؛ کار حوزه آموزش را حساس، ظریف اما سنگین دانست و افزود: « بیشترین فعالیت های جاری دانشگاه در این حوزه شکل می گیرد و اعضای هیات علمی و دانشجویان دو رکن اصلی این فعالیت ها برای بالندگی و توسعه به شمار می روند که بدون هم کاری عبث و غیر ممکن است.»

دهقانی با یادآوری اینکه، دانشگاه آزاد بندرعباس با حضور 10 هزار دانشجو و 350 عضو هیات علمی و حق التدریس نیاز به برنامه ریزی و انسجام خاصی دارد که باید به دقت مورد توجه قرار گیرد افزود: « افزایش جذب دانشجو مطابق بخشنامه هدایت تحصیلی از اولویت های کاری معاون آموزشی است که باید با برنامه ریزی و حرکت در این راستا در سال تحصیلی جدید، افزایش جذب 20 درصدی دانشجو؛ محقق شود.»

وی با ابلاغ حکم رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس؛ آتسا پارسا پور را به عنوان معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی معرفی و از خدمات مازیار یحیوی تجلیل کرد.

معاون اسبق آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد بندرعباس نیز در این آیین با اعلام گزارشی از فعالیت های انجام شده در این حوزه گفت: « حوزه آموزش به عنوان فعال ترین و شلوغ ترین حوزه ای است که نیاز به تلاش و کوشش فراوان دارد که در سال جاری با شیوع ویروس کرونا و تغییر روال آموزشی از حضوری به مجازی و تجربه نمودن یک فعالیت جدید در این حوزه، بار سنگین آموزشی را سنگین تر از قبل ساخت و کار را سخت تر و نفس گیرتر ساخت.»

مازیار یحیوی افزود: « به روز شدن همکاران آموزش و استادان گرامی موجب شد تا از این مسیر پر پیچ و خم، عبور کرده و با کسب تجربه و فعالیت ، حرکت شتابنده آموزشی دانشگاه بر ریل واقعی و طبیعی خود بازگردد.»

وی با بیان اینکه در تمام موفقیت های حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، همکاران و استادان سهیم بوده اند گفت: « بدون شک اگر اشکالی نیز در کار بوده قطعا متوجه من می باشد و همکاران و استادن هیئت علمی به خصوص مدیران گروه و روسای دانشکده ها تمام تلاش خود را برای بالندگی این دانشگاه به کار بسته اند و از هیچ تلاشی مضایقه نکرده اند که جا دارد از تک تک این عزیزان تشکر و قدردانی نمایم.»

معاون جدید آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد بندرعباس نیز با اعلام برنامه های خود از تشکیل اتاق فکرهای تخصصی میان رشته ای و بین رشته های خبر داد و افزود: « اعضای هیات علمی متخصص و نخبه ما با عضویت در این اتاق فکرها موجب جذب دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دادن مشاوره به صورت تیمی به دانشجویان و تعامل دوسویه در محقق ساختن ایده های این عزیزان به محصول تلاش خواهند کرد.»

آتسا پارسا پور با قدردانی از مازیار یحیوی معاون پیشین این حوزه افزود: « تجربیات خوب و مفیدی را در طول مدت همکاری با جناب عالی فرا گرفته ام که امیدوارم در ادامه راه نیز نظرات سازنده و شایسته شما ، اینجانب را برای رسیدن به اهداف و برنامه های کلان دانشگاه یاریگر باشد.»

وی از همه همکاران و استادان هیات علمی خواست همانگونه که قبل از این در تمام امور با مشارکت سازنده خود، دانشگاه را برای رسیدن به اهداف خود یاری کرده اند از این پس نیز، با کمک های فکری، ایده های نو و برنامه ی هدفمند، ادامه دهنده این راه خطیر باشند.

آتسا پارساپور، استادیار پایه 20 و عضو هیات علمی علوم پایه دانشگاه آزاد بندرعباس است که پیش از این نیز عناوینی چون مدیر گروهی رشته های حسابداری و امور گمرکی، کارشناس نظارت و ارزیابی واحد بندرعباس, استان هرمزگان و منطقه 7 دانشگاه، عضو شورای آموزشی و پژوهشی واحد، عضو کمیسیون موارد خاص استان هرمزگان و ناظر استانی آزمون های جامع دکتری را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام /

82 / 167 تحصیلات تکمیلی مراسم تکریم و معارفه مازیار یحیوی آتسا پارسا پور دانشگاه آزاد بندرعباس سرپرست معاونت آموزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحصیلات تکمیلی مراسم تکریم و معارفه دانشگاه آزاد بندرعباس سرپرست معاونت آموزشی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد بندرعباس واحد بندرعباس حوزه آموزش هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان