Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، غلامحسین رحیمی  در نشست با هئیت رئیسه و مسئولان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با تاکید بر داشتن نگاه کلان به دانشگاه های کشور گفت: موسسات آموزش عالی باید در حوزه فعالیت های علمی و پژوهشی خود به گونه ای عمل کنند که دارای قابلیت های قابل قبولی باشند.

وی افزود: روند توسعه در دانشگاه های کشور اگر بر پایه توسعه و پیشرفت نباشد بدون شک در چند سال آینده شاهد دانشگاه های توسعه یافته سطح یک و دانشگاه هایی که سطح یک تلقی نمی شوند خواهیم شد که باید نگذاریم حجم این خلا در فضای آموزشی کشور گسترده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر علوم تاکید کرد: کیفیت افزایی، مهارت اندوزی، تولید علم و... باید به گونه ای باشد که مراکز و موسسات علمی جایگاه خود را بیابند و علاوه بر پاسخگویی به تقاضا، در نقش پذیری و توسعه علمی خود با تاکید بر ارتقای کیفیت و تاثیر گذاری بر منطقه، نقش ایفا نماید.

وی اثر بخشی اجتماعی دانشگاه ها را یکی از مولفه های مهم در موفقیت و توسعه آن دانشگاه دانست و تاکید کرد: ارزیابی این اثربخشی در حوزه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و...  نشان از موفقیت یا عدم موفقیت آن دانشگاه در منطقه دارد.

رحیمی یادآور شد: امروز مطالبه جامعه از دانشگاه تنها آموزشی نیست بلکه باید  توسعه زیر ساخت ها، سنجش عملکرد دانشگاه ها، جذب منطقی دانشجو با نیاز کشور، حرکت راهبردی در مسیر هدفمند و منطقی در نظر داشتن شاخص های آموزش عالی و... به شکلی صورت بگیرد که دانشگاه بتواند جایگاه خود را در سطوح بالای علمی حفظ نماید.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و تحقیقات پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی را قابل قبول خواند وگفت: بسیاری از این دانشگاه ها توانسته اند خود را در رده های بالای علمی نگه دارند و در آینده به دانشگاه های سطح یک مبدل شوند که در این جایگاه ماندن و رسیدن به آن نیاز به همت همه جانبه، تلاش  و جهاد علمی لازم دارد.

این مقام مسئول هیئت علمی دانشگاه را مهمترین شاخص توسعه ورشداموزش عالی دانست و تاکید کرد: چنانچه هیئت علمی ما نتواند مقاله های خود را در ژورنال های معتبر بین الملی منتشر کند این نشان از ضعف و افت کیفیت علمی ما دارد که باید به آن توجه زیاد و دقیق شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست گزارشی از وضعیت موجود  دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ارائه کرد و گفت: دانشگاه آزاد در استان با تنوع و توزیع رشته های متعدد و مورد نیاز هر منطقه سعی کرده تا بتواند با در نظر گرفتن پتانسل و ظرفیت هر منطقه  در توسعه رشته موفق عمل کند.

احسان کامرانی افزود: رشته های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر، منابع طبیعی و کشاورزی بر اساس نیاز سنجی در شهرهای استان گسترده شده و این دانشگاه چهل درصد از بار آموزش عالی استان را بر دوش دارد.

وی گفت: ایجاد مراکز، مزارع، گلخانه های تحقیقاتی، مراکز رشد، سرای نوآوری، هسته های فن آور، شرکت های دانش بنیان و ایجاد آزمایشگاه های معتمد و مادر در کنار توجه به پتانسیل دریا با راه اندازی مرکر تحقیقاتی علوم و فنون دریایی با تاکید بر امنیت غذایی  از جمله فعالیت های علمی و پژوهشی در راستای تولید ثروت و توجه به نیاز جامعه؛   راه اندازی و در حال توسعه است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خاطرنشان ساخت؛ تولید بذر هیبریدی در استان، توسعه مزارع تحقیقاتی خرمای پیارم و صیفی جات در شمال، شرق و غرب استان، راه اندازی مزارع تحقیقاتی در کنار زمین های پرورش میگو  در بندرعباس و قشم، توسعه  و تولید محصولات برای تجاری سازی همراه با بازاریابی و کیفیت افزایی، از دیگر برنامه ها و فعالیت های دانشگاه در این عرصه به شمار می رود.

رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس، وجود استادان مجرب، فضای آموزشی قابل قبول، تنوع رشته ها، امکانات و تجهیزات بزرگ آزمایشگاهی و خدمات دهی به بیش از 18 هزار دانشجو، 300 عضو هیات علمی، از قابلیت ها و پتانسیل های دیگر این دانشگاه است.

معاون وزیر علوم در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با حضور در گلزار شهدای گمنام این دانشگاه، به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

وی همچمین از امکانات، تجهیزات، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و کتابخانه دانشگاه بازدید و گفت: بسیر خوب و مناسبی در عرصه پژوهشی فراهم شده است که امید می رود با تلاش و همدلی بیشتر، بتوان بهره های لازم و مناسب را از این امکانات و زیر ساخت ها گرفت.

حمید انصاری کد خبر: 1090427 برچسب‌ها غلامحسین رحیمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس احسان کامرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: غلامحسین رحیمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس احسان کامرانی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی