Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان دانشگاه آزاد بندرعباس گفت: از ساحل بندرعباس تا جاسک به پرورش میگو اختصاص یافته و می‌توان در این راستا زمینه استخدام تمام دانشجویان شیلات را در این مزارع فراهم کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تورج اسدی رئیس سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان دانشگاه آزاد بندرعباس با اشاره به رایزنی با شرکت‌ها و سازمان‌های متعدد، گفت: تفاهم نامه همکاری این سرا با شتاب دهنده استانی محک که دارای سطح زیر کشت میگو به مساحت ۱۵۰۰ هکتار است در سال ۱۴۰۰ منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسدی با بیان اینکه شتاب دهنده محک در حوزه تولید لارو میگو فعالیت می‌کند و دارای کارخانه تن ماهی است، افزود: سه هسته تخصصی فناور در سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان فعالیت دارند. اولین هسته فناور در خصوص کاربرد جلبک اسپیرولینا در محصولات بهداشتی فعالیت می‌کند و تاکنون نیز ۱۸ محصول تولید کرده که سه محصول مجوز سازمان غذا ودارو و سیب سلامت را اخذ کرده است. دومین هسته فناور تولید کننده دستگاه ضد عفونی تخم ماهی قزل آلا می‌باشد که نمونه آن ساخته شده است. سومی نیز در حوزه کشت جلبک دولونیا فعالیت می‌کند که مصرف خوراکی و بهداشتی دارد. یک هسته نیز که در مرحله داوری است در حوزه تولید میگو در آب شیرین فعالینت می‌کند.


انعقاد تفاهم‌نامه؛ از نیروی دریایی ارتش تا صنایع کشتی سازی فراساحل ایزو ایکو

رئیس سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان دانشگاه آزاد بندرعباس ضمن اشاره به انعقاد و امضای تفاهم نامه همکاری با صنایع کشتی سازی فراساحل ایزو ایکو که در حوزه تعمیرات و طراحی شناور‌های سبک فعالیت می‌کند، گفت: دو هکتار زمین به دانشگاه آزاد بندرعباس از سوی صنایع کشتی سازی فراساحل ایزو ایکو در شهرک صنعتی کشتی سازی ارائه شده است.

وی همچنین به انعقاد تفاهم نامه با اتاق بازرگانی صنعت، معدن و کشاورزی استان هرمزگان با هدف همکاری در زمینه صادرات اشاره کرد و گفت: پیگیر اجرایی شدن تفاهم نامه با ستاد نیروی دریایی ارتش هستیم. یکی از مهم‌ترین مفاد این تفاهم نامه پرورش میگو متراکم و قطعات مورد نیاز منطقه یکم نیروی دریایی مستقر در بندرعباس است که طی هفته آینده جلسه مهمی در این رابطه خواهیم داشت.

رئیس سرای نوآوری علوم و فنون دریایی ادامه داد: با توجه به اینکه پتانسیل و توانمندی استان هرمزگان در خصوص میگو و پرورش ماهی در قفس است، بخش اعظمی از مردم استان در این زمینه فعالیت می‌کنند که در صورت اجرایی شدن این تفاهم نامه می‌توان این نیاز را با پشتوانه اعضای هیئت علمی دانشگاه و امکانات نیروی دریایی تامین کرد.

وی افزود: نیروی دریایی دارای مجموعه‌ای از کارخانجاتی است که کار تعمیرات شناور و طراحی و ساخت ناو و زیر دریایی را صورت می‌دهند و این مهم می‌تواند بسترساز درآمد مالی مناسب برای دانشگاه آزاد اسلامی باشد.


امضای قرارداد در خصوص تولید و توسعه گیاه انگور دریایی

اسدی با اشاره به امضای قرارداد در خصوص تولید و توسعه گیاه انگور دریایی که گیاه بومی آفریقا است و برای کشت نیاز به آب شور و خاک شور ساحلی دارد به ارتباط گسترده در فضای مجازی و حقیقی با جوامع علمی و دانشجویی با هدف شناسایی استعداد‌ها و ایده‌ها پرداخت.

وی گفت: امیدواریم سال ۱۴۰۰ نقش سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان در افزایش کیفیت آبزی پروری بخصوص در زمینه تولید لارو میگو و ادوات مورد نیاز پرورش ماهی در قفس که بخش اعظمی از نیاز استان به حساب می‌آید پررنگ باشد.

اسدی با اشاره به تلاش برای استخدام تمامی دانشجویان شیلات در مزارع پرورش میگو، خاطرنشان کرد: از ساحل بندرعباس تا جاسک به پرورش میگو اختصاص یافته و می‌توان در این راستا زمینه استخدام تمام دانشجویان شیلات را در این مزارع فراهم کرد و با توجه به اینکه هر کیلو میگو را می‌توان برای صادرات با قیمت ۱۶۰۰۰۰ به فروش رساند، به دنبال فرآوری و صادرات این محصول باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد بندرعباس علوم و فنون دریایی سرای نوآوری دانشگاه آزاد بندرعباس دانشگاه آزاد بندرعباس دانشجویان شیلات نیروی دریایی پرورش میگو تفاهم نامه کشتی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر

استاندار بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه یک‌هزار میلیارد تومان آن استان بوشهر برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی تأمین می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که شهید مرتضی مطهری به معنای واقعی یک معلم دلسوز بود گفت: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین 1500 میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه 2500 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار 243 طرح شامل 135 مدرسه و 8 مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: 250 میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز 10 شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و گفت: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث