Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان تریبون آزاد دانشجویی مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب به مناسبت روز دانشجو و به میزبانی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس شامگاه دوشنبه ١٥ آبانماه در محوطه بیرونی مسجد جامع بندرعباس برگزار شد.

نماینده انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، گفت: به گفته مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، استقلال ملی به معنی آزادی ملت و حکومت از زورگویی قدرت های سلطه گر جهان است و آزادی اجتماعی به معنای حق تصمیم گیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همه افراد جامعه  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاها نظری عنوان کرد: چند جمله ای پیرامون مسئله استقلال و آزادی که از اهم موارد اشاره شده در این بیانیه است صحبت خواهیم کرد. استقلال به عنوان یکی از پایه های انقلاب اسلامی و یکی از مبانی اصولی نظام دارای ابعاد سیاسی فرهنگی و اقتصادی است که متاسفانه اغلب استقلال سیاسی و فرهنگی در منش و روش مسئولین امر به فراموشی سپرده می شود استقلال سدی در برابر نفوذ است. از همین رو همیشه یکی از ترفندهای قدرت های مداخله گر ایجاد دوگانه غلط استقلال و توسعه بوده است.

وی افزود: در خصوص آزادی اولا باید توجه داشت که آزادی مفهومی مطلق نبوده و حدود آن همان چهارچوب های اسلام است ثانیا آزادی در اسلام یک حق فطری است حرکت علیه آزادی، حرکت علیه یک پدیده الهی و مبارزه برای آزادی یک تکلیف الهی است. آزادی هم دادنی، هم گرفتنی و هم اموختنی است.

نظری با بیان این که آزادی دادنی است، ادامه داد: یعنی نظام جمهوری اسلامی بایدبه سمت ایجاد و بسط ساختارهای مردم سالار حرکت کند و مسئولین زیست مردمی را الگوی خود قرار دهند، آزادی گرفتنی است یعنی باید فرهنگ مشارکت در میان آحاد ملت تعمیق یابد به عبارتی مشارکت مطلوب مردم باشد. آزادی آموختنی است یعنی باید با ایجاد استقلال فکری در میان مردم تاثیر پذیری از بیگانگان به حداقل رسانیده شود و نحوه استفاده از این حق به مردم آموزش داده شود.

نماینده انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به این که پاسداری از آزادی نیز در گرو توجه به همین سه مسئله است، بیان کرد: باید توجه داشت همواره دو طیف تهدید کننده ازادی هستند اول غرب زدگان و آنان که تا مغز استخوان در مبانی پوچ ماتریالیستی غرق شده اند و دوم متهجرین که وقتی به آزادی می رسند فریاد وا اسلاما سر داده و ازادی را ذبح می‌کنند.

وی افزود: جامعه ما روزی دولتی با گفتمان ازادی روی کار اورد و روزی دیگر دولتی با گفتمان عدالت! اما هیچ کدام نتوانست مطلوب مردم باشد چرا که اساسا حالت مطلوب، تقاطع ازادی و عدالت است ذیل یک ابر گفتمان دیگر و آن گفتمان مردم سالاری دینی است که رهاورد مردم سالاری دینی در بعد اجتماعی در بعد اجتماعی، اثر گذاری مردم در نهادهای قدرت و استفاده حداکثری انان از حق مشارکت، ایجاد شفافیت و تحقق نظارت پسینی است. در گام اول انقلاب مشارکت عمدتا خلاصه میشد در پای صندوق رای یعنی یک مشارکت نقطه ای متمرکز. معتقدیم در گام دوم انقلاب باید با جمع تمامی موارد عنوان شده مشارکتی مستمر را تحقق بخشیم تا جمهوریت نظام پویا شود و امید و اعتماد به قلوب مردم بازگردد.

در ادامه نماینده بسیج دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: امروز ما نمایندگان بسیج دانشجویی استان هرکدام در خصوص توصیه های هفتگانه امام پیرامون بیانیه گام دوم صحبت خواهیم داشت که من در خصوص علم و پژوهش توضیحاتی ارائه خواهم داد.

سیدمحمدجواد خلقدست با بیان این که امام می فرماید روی دیگر دانایی توانایی است یا دانش اشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است، گفت: شرکت های دانش بنیان یکی از بهترین مظاهر و یکی از موثرترین مولفه های اقتصاد مقاومتی است و لذا در این زمینه از مسئولین چند مطالبه و درخواست داریم. ابتدا حمایت از  تشکیل شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی در استان هرمزگان.

وی افزود: مسئولین استان در این خصوص چه عملکردی داشته اند؟ برنامه ریزی برای رشد علمی و پژوهشی، حمایت از شرکت های دانش بنیان اولویت چندم مسئولین استانی است؟ ایا مسئولان که مرتب از رشد اقتصادی استان هرمزگان سخن می گویند به تاثیر مولفه های علمی در پیشرفت اقتصاد توجه کرده اند؟

نماینده بسیج دانشگاه علوم پزشکی توجه ویژه به مسئله آموزش و تعلیم و تربیت در استان چه در سطح وزارت اموزش و پرورش و چه در سطح وزارت های علوم و بهداشت را خواستار شد و گفت:دانش اموزان و دانشجویان هرمزگانی در چه ترازی قرار دارند؟ سهم استان هرمزگان در تربیت نیروی تراز انقلاب به چه میزان است؟ از اسلامی سازی علوم انسانی هم که سخن نگوییم. تحصیلات تکمیلی علوم انسانی در استان هرمزگان چه جایگاهی دارد؟

وی همچنین در خصوص نظارت بر مدیریت اموزشی دانشگاه ها و ارتقاء شاخصه های علمی استان نسبت به سایر استان ها را خواستار شد و ادامه داد: رئیس دانشگاه ها، مدیریت ها و معاونان اموزشی خود را بر چه اساسی انتخاب می کنند؟ چه نظارتی بر عملکرد آن ها وجود دارد؟

خلق دست همچنین خواستار توجه و حمایت و پشتیبانی از دانشگاه امیرکبیر برای توسعه صنعت در استان شد و عنوان کرد: جناب اقای عبادی زاده توجه شمارا به یک مسئله مهم جلب می کنم رویکردفرهنگی مسئولان هرمزگان در قبال جامعه چند ده هزار نفری دانشجویان استان چه بوده است؟ ایا از وضع فرهنگی دانشگاه ها اطلاع دارید؟ از مدیریت فرهنگی دانشگاه ها چطور؟ ایا کسانی که این جابگاه هارا اشغال کرده اند باوردارند که در جنگ فرهنگی به سر می بریم؟ یا وظایف کارمندی خود را انجام می دهند؟ فرماندهی می کنند یا پشت میز نشینی؟

وی با اشاره به این که فعالین دانشجویی می توانند، مشاوران خوش فکری برای مسئولان باشند، افزود: حال در خصوص مسائل درون دانشگاهی باید بگویم ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه علوم پزشکی و همکاران وی لازم به ذکر است علی رغم تمام زحمات مسئولین این دانشگاه، خوابگاهی برای دانشجویان ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل عدم وجود ظرفیت مهیا نشده این اصلا شایسته استان هرمزگان و جامعه علمی استان نیست و قطعا این موضوع در سال های اینده بازخورد بسیار بدی خواهد داشت.

همچنین در ادامه نماینده بسیج دانشگاه هرمزگان، ادامه داد:  امروزه جوامع بشری در اقصی نقاط عالم به خاطر دوری از معنویت و دوری از حقیقت انسانیت، دوری از اخلاق و دوری از خدا وضعی پیدا کرده اند که پیشرفت های مادی هم نمی تواند آن هارا خوشبخت کند! بشر برای خوشبختی چه چیز را نیاز دارد که در اختیار ندارد؟ جواب یک کلمه است بشر پیام انبیاء را کم دارد.

جداوی افزود: بیشتر مردم جهان فقیرند و عده ای کم بیشتر ثروت زمین را در دست دارند، اکثر کشورها از پیشرفت علمی بی نصیبند و جمعی دانش خود را وسیله ای برای زورگویی به کار می برند.

نماینده بسیج دانشگاه فنی و حرفه ای شهید کرانی نیز افزود: اقتصاد به عنوان سومین توصیه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب یک نقطه کلیدی تعیین کننده است.

محمد تقوایی نژاد ادامه داد: استان هرمزگان که یکی از استان های استراتژیک و مهم در زمینه اقتصاد است جایگاه ویژه ای در تحقق شکوفایی اقتصادی و اقتصاد مقاومتی دارد از ظرفیت های مهم اقتصادی می توان به مناطق ازاد تجاری صنعتی و جزایر و به خصوص مناطق ویژه اقتصادی، بنادر تجاری، کشاورزی و شیلات هرمزگان اشاره کرد.

وی با بیان این که مهم ترین رکن در زمینه صنایع، تولید است اما وجود مشکلات در این زمینه سبب کند روی این حوزه شده است، عدم شکل گیری صنایع میانی و صنایع تبدیلی موجب شده است برخی از محصولاتی که می توانیم در داخل تولید کنیم از خارج کشور وارد کنیم. در حوزه اقتصاد دریامحور می توان به دو ظرفیت مهم گردشگری و شیلات اشاره کرد. نوار ساحلی در استان هرمزگان بالغ بر ۹۰۰ کیلومتر در دو دریای خلیج فارس و دریای عمان است که متاسفانه مورد استفاده مفید واقع نشده است.

تقوایی نژاد ادامه داد: در حوزه شیلات نیز صید بی رویه برخی از سود جویان و عدم مقابله با آنان و عدم وجود حمایت های ویژه از صیادان و عدم وجود صنایع تبدیلی موجب پدید امدن مشکلاتی در این زمینه شده است.

نماینده بسیج دانشگاه فنی و حرفه ای شهید کرانی افزود: از دیگر مشکلات استان عدم استفاده از جوانان و فرهیختگان  استان هرمزگان است. رکن مهم تولید تربیت نیروی ماهر در زمینه های مختلف است.

وی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با ظرفیت بیش از ۴۰۰۰ دانشجو در استان هرمزگان متاسفانه توسط مدیران و برخی مسئولان خصوصا مناطق ویژه اقتصادی که مرتبط با دانشگاه فنی و حرفه ای است مورد توجه واقع نشده است. کمبود امکانات و تجهیزات کارگاهی، کمبود سوله های کارگاهی نسبت به رشته های موجود، ظرفیت محدود در خوابگاه های دانشجویی، کم بودن سرانه دانشجویی نسبت به سایر دانشگاه ها از مهم ترین مسائلی است که دانشگاه فنی و حرفه ای با آن دست و پنجه نرم می کند.

تقوایی نژاد تصریح کرد: مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای و در رأس آن ریاست دانشگاه استان هرمزگان تمام تلاش خود را در مسئله آموزش مفید و موثر انجام داده است که نیاز به توجه جدی از سوی مسئولان هرمزگان است. هرمزگان بیشترین سهم را از نظر توسعه اقتصادی کشور داردولی متاسفانه بالاترین نرخ فلاکت نیز سهم استان هرمزگان است.

وی با بیان این که چطور است که وقتی نوبت به رتبه بندی می شود استان هرمزگان از استان های برتر تولید اقتصاد در کشور است ولی وقتی نوبت به آمار بیکاری و نرخ فلاکت می رسد این هرمزگان است که رتبه اول را دارد، ادامه داد: انتخاب مدیران جهادی یکی از راه های نجات اقتصادی استان است پس اقای استاندار در انتخاب مدیران به فشارهای جریانات سیاسی توجه نکرده و به دو اصل شایسته سالاری و جهادی بودن اشخاص رامورد توجه قرار دهید.

نماینده انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان عنوان کرد: جنبش دانشجویی از نمادهای گذر جامعه ایرانی از سنت به مدرنیسم است. دانشجویان و جنبش دانشجویی از اغاز همواره برعلیه خود رایی ها و تمامیت خواهی ها و مظاهر آن و نهاد هایی که استبداد را در جامعه بار تولید میکنند ایستاده است اما امروز که در این محل جمع شده ایم جنبش دانشجویی در کشور در حالت مرده به سر می برد.

علی کرم زاده بیان کرد: ساخت سیاسی، فضای بسته و نگاه امنیتی به دانشگاه و دانشجو،عملکرد گزینشی سبب افول جنبش دانشجویی مستقل در کشور شده است. از نهاد رهبری در دانشگاه ها این انتظار را داریم که همچون شخص رهبری با پذیرش تفاوت سلیقه ها و اندیشه ها نقش پدری را نسبت به تمامی تشکل های دانشجویی داشته باشندو محدود به تشکل و تفکر خاصی نشوند.

وی افزود: یکی از چالش هایی که در استان با آن روبه رو هستیم شکاف توسعه است، این شکاف سبب شده مسئولان کشوری و استانی دید عمیقی از مشکلات و معضلاتی که در استان با آن روبه رو هستیم نداشته باشند. به ویژه در شرق استان که ناعدالتی در تمامی بخش ها و به خصوص در راس ناعدالتی آموزشی در این بخش بیداد میکند.

کرم زاده ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در استان با آن روبه رو هستیم کمبود معلم است و دانشگاه فرهنگیان به عنوان متولی تعلیم و تربیت استان با توجه به تمامی زحماتی که ریاست محترم و مسئولان دانشگاه در این سال ها برای افزایش دانشگاه و پویایی و نشاط محیط دانشگاه کشیده اند یک دانشگاه نوپایی است و تنگناهای اعتباری که در سطح ملی وجود دارد نیازمند نگاهی ویژه در سطح استان برای توسعه محیط آموزشی است.

وی عنوان کرد: اکنون حداکثر ظرفیتی که در دانشگاه فرهنگیان استان می تواند دانشجو جذب کند حدود ۲۰۰۰ نفر است که لازم است به دوبرابر این مقدار برسد که با کمبود معلم در استان مواجه نشویم. تریبون نماز جمعه به عنوان یک پایگاه سیاسی و عبادی، جایگاهی برای بیان مشکلات و خواسته های جامعه و مردم است. نماز جمعه باید تریبون بر حق مشروع مطالبات مردمی قرار گیرد اما در سال های اخیر شاهد آن هستیم که تریبون مردمی به تریبون سخنرانی حاکمیتی تبدیل شده است.

نماینده انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان افزود: امام جمعه محترم بندرعباس ازآن جایی که ما در استان هرمزگان صدایی رسا برای بیان دغدغه ها و مشکلات مردم نداریم از شما میخواهیم به عنوان پدر معنوی استان به بیان دغدغه ها و مشکلات مردم استان بپردازید.

همچنین نماینده بسیج دانشگاه فرهنگیان هرمزگان عنوان کرد: طبق فرمایشات رهبری ما دانشجویان علم مطالبه گری را بر افراشتیم تا صدای مردم این استان باشیم، بی عدالتی در استان هرمزگان از دفترمدیران شروع می شود، به خیابان های شهر، مدارس، خانه های مردم می رسد. ما در ازای دکل های نفتی بسیاری از بازماندگان از تحصیل و جوانان بیکار را داریم. ما در برابر ده ها مرکز تجاری یک مرکز تفریحی و تربیت مناسب کودکان و نوجوانان نداریم.

معروفی بیان کرد: ما هر ساله میزبان گردشگران داخلی و خارجی هستیم اما وضعیت خیابان های استان اسفناک است. دریای ما زیبا بود تا این که سوء مدیریت دریا را به فاظلاب تبدیل کرد.هنوز در برخی از شهرستان های استان به دلیل عدم وجود پزشک متخصص و زیرساخت ها و تجهیزات بهداشتی و درمانی مناسب، تنها راه درمان سفر به مرکز استان و بیشتر از آن سفر به استان های همجوار است.

وی افزود: شاید باورش سخت باشد اما هرساله تعداد قابل توجهی از مردم در شهرهای مختلف به خصوص بشاگردو جاسک به علت گزیدگی نیشعقرب و مار از دست می روند. مسئولین سقف خواسته های مردم را پایین آورده اند، کمبود آب در کنار دریای خلیج فارس مضحک است. طبق توصیه های رهبری دل های مسئولان به طوردائم باید برای رفع محرومیت ها بتپد.

معروفی ادامه داد: در استان هرمزگان تبعیض های فراوانی وجود دارد، من از شما می پرسمچه کسی فکرش را می کند که استان هرمزگان با منابع کثیر بسیاری از مناطقش از کم امکانات ترین مناطق کشورباشد.بشاگرد از محروم ترین شهرهای کشور است و این تاسف بار است. مسئولین از شکاف های طبقاتی به شدت بیم داشته باشید و اما یک پای عدالت در مدارس است.

وی بیان کرد: همه ما شاهد دانش آموزان ترک تحصیل کرده و بازمانده از تحصیل هستیم که در این دو سال رشدچشمگیری هم داشته است.مسئولان توجه کنند که استعدادهای به هدر رفته همان نیروهای تراز انقلابی هستند که رهبری تاکیده اند.

نماینده بسیج دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: با توجه به محرومیت هایی که در مناطق استان وجود دارند، معلم های آموزش دیده و مجرب بسیاری خواهان انتقالی هستندو جای خود را به افراد بی تجربه و خرید خدماتی می دهند که سطح آموزش را پایین آورده اند ایا این عدالت است؟ چطور قابل توضیح می باشد که نرخ بیکاری درحال رشد است ومدیران اجرایی شب را آسوده می خوابند.

معروفی تصریح کرد: به گفته رهبری مرکز اصلی نظام آموزش و پرورش دانشگاه های فرهنگیان هستندکه باید به طور کمی و کیفی توسعه یابند، این دانشگاه جایگاه تعلیم و تربیت معلمانی است که تفکر نسل آینده را می سازند، باید فضای دانشگاه در این راستا گام بردارد و به آن توجه کند،ما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خواستار فضای مناسب با ظرفیتی بالابرای دانشگاه های سطح استان هستیم که در شان تربیت عنصر حیاتی انقلاب باشد.

نماینده بسیج دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز افزود: با سابقه انقلابی و مبارزی که مردم استان هرمزگان دارند، وجود این حجم از محرومیت هاو نارسایی ها زیبنده مردم نجیب و مدافع انقلاب نیست و ضروری است دست مردم گرفته شود و مدیرانی ترازانقلاب اسلامی از بین خود آن ها تربیت شود و چه در سطح استان و چه در سطح کشور به آن ها میدان داده شود.

حیدری بیان کرد: حواشی و اتفاقات اخیری که در استان های مختلف به دلیل تنش آبی رخ داد نتیجه تک صدایی به وجود آمده در جامعه و دانشگاه ها و عدم توجه و پاسخ به موقع مطالبات به حق مردم است.

وی عنوان کرد: اگر مسائل سیاسی و اجتماعی روز جامعه به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در درون دانشگاه ها مطرح و دراین محیط پاسخ داده شود شاهدوقوع این اتفاقات در کف جامعه نبودیم راهبرد نظام مقدس جمهوری اسلامی در ابتدای انقلاب برای شنیدن مطالبات مردم، مساجد، بسیج و صداسیما بودکه هم اکنون نقش خود را از دست داده اند.

حیدری ادامه داد: در تریبون نماز جمعه ضروری است مطالبات مردم مطرح شود. درست است که مردم استان هرمزگان نجیبند اماباید حس مطالبه گری را در آنان تقویت کنیم و مردم باید آگاه به حقشان باشند و انقلاب با مردم مطالبه گر است که به مقصد می رسد یعنی همان تمدن نوین اسلامی

وی خطاب به نماینده ولی فقیه در هرمزگان اظهار کرد: شما به عنوان امام جمعه در مبارزه با فساد و پیگیری مطالبات مردم جلودارباشید باقی افراد نیز قیام خواهند کرد. شما وضعیت معیشتی مردم را می بینید و ساکتید! چه دردی بالاتر از این وجود دارد؟ اگر در سطح شهر عبور کنید شبانه و روزانه از کودکان تا پیرمردان و پیرزنان در فرو رفته در سطل های زباله را خواهید دید. من به عنوان یک بسیجی و شما به عنوان امام جمعه اگر شبی این کودکان و پیرمردان و پیرزنان را ببینیم و خوابمان ببرد یعنی مرگ جامعه و مرگ اسلام.

در پایان نماینده بسیج  دانشگاه مذاهب هرمزگان بیان کرد: متاسفانه نگاه مردم کشور و شهر ما به سبک زندگی یکی نوع محدودیت است و دلیل آن این است که هنوز سبک زندگی اسلامی به درستی در جامعه تعریف نشده است.

هاشمی پور افزود: پوشش بومی مردم استان که قبلا در بین مردم کشور زبان زد بوده است امروز شکل بومی خود را از دست داده است. دلیل این مقداد تغییرات نادرست چیست؟ چرا از طراحان بومی داخلی استفاده نمی شود؟

وی ادامه داد: مسئله بعدی در حوزه علمی و آموزشی استان است. چرا باید استان هرمزگان در رتبه علمی پایینی قرار گیرد؟ چرا با توجه به این که شهر و استان صنعتی هستیم، محرومیم؟

هاشمی پور با بیان این که "چراباید مکان های معماری و تاریخی استان یا تخریب شوند ویا تغییر کاربری دهند؟" گفت: انتظار می رود سطح دانشگاه مذاهب به حدی بالا برود که همچون دانشگاه الازهر مصر به معروفیت برسد اما اکنون شاهد آن هستیم که دانشگاه مذاهب بندرعباس حتی در حد سایر دانشگاه های کشور نیز مورد توجه قرار نمی گیرد و حتی یک ساختمان مناسب در شان و جایگاه دانشجو و دانشگاه نیز نداریم.

در پایان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس عنوان کرد: دانشجویان ما امروز باید به یک مجموعه نقش آفرین در جامعه تبدیل شوند،پرچم مطالبه گری ها از مسئولین در دست دانشجویان است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده افزود: مسجد جامع بندرعباس تبدیل به پایگاهی برای تریبون آزاد برای دانشجویان خواهد شد؛ نقد های سازنده دانشجویان خطاب به مسئولین باعث بهتر شدن امور می شود.

وی عنوان کرد: شجاعت و قاطعیت در بیان ایرادات باید ضمیمه هر مطالبه گری برای دانشجویان باشد،مطالبه گری هم میتواند فردی و هم اجتماعی باشد.

امام جمعه بندرعباس ادامه داد: تشکل های دانشجویی ما امروز به عنوان نماد و نمود مجموعه های بسیجی مطالبه گر هستند که میتوانند به راحتی مطالبات خود را بیان کنند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ابراز کرد: اولویت بندی مطالبات بسیار مهم است، توجه به ظرفیت های موجود نیز دارای اهمیت است.

حجت الاسلام عبادی زاده تصریح کرد: مطالبه گری نیازمند یک نقشه راه است ، مطالبه گری ما باید هدفمند باشد، نقشه مهندسی فرهنگی کشور که به دستور مقام معظم رهبری ترسیم شد متاسفانه هنوز اجرا نشده است.

وی در پایان گفت: نماز جمعه و مسجد جامع برای مردم است و در آن از مطالبات مردم خواهیم گفت؛حلقه وصل مردم و مسئولین نماز های جمعه است، امیدواریم بتوانیم با عملکرد خود گوشه ای از مسائل مردم را حل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماینده انجمن اسلامی دانشگاه نماینده بسیج دانشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای نماینده ولی فقیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان گام دوم انقلاب بیانیه گام دوم جنبش دانشجویی مطالبات مردم مردم استان مطالبه گری نماز جمعه امام جمعه مسجد جامع مطالبه گر چه در سطح استان ها عدم وجود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه واشنگتن‌پست اعلام کرد در جریان اعتراض‌ها و تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا تاکنون ۱۷۰۰ نفر بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

پایگاه خبری النشره لبنان روز چهارشنبه به نقل از رسانه‌های آمریکایی گزارش داد که «اریک آدامز» شهردار نیویورک گفته پلیس «نیویورک‌سیتی» روز گذشته ۳۰۰ نفر را در دانشگاه کلمبیا و «سیتی کالج» در تظاهرات‌های حمایت از فلسطین دستگیر کرده است.

آدامز که با شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، مدعی شده که اکثر دستگیر شده‌ها دانشجو نبوده‌اند. وی همچنین مدعی شده که پلیس سازمان‌ها و افرادی را شناسایی کرده که به عنوان «آشوبگرهای حرفه‌ای» در تجمعات حضور داشته‌اند.

این مقام آمریکایی با هدف مسالمت‌آمیز نشان دادن برخورد پلیس با معترضان حامی غزه ادعا کرد در جریان یورش پلیس به محوله دانشگاه کلمبیا درگیری شدید بین پلیس و معترضان صورت نگرفته است.

شبکه سی‌ان‌ان دیروز چهارشنبه گزارش داد که طی روزهای اخیر دستکم یک هزار دانشجوی آمریکایی معترض علیه جنگ غزه از سوی پلیس آمریکا بازداشت شده اند.

بنابراین گزارش، این دانشجویان در ۲۵ دانشگاه مختلف در ۲۱ ایالت آمریکا بازداشت شده و روانه مراکز امنیتی شده اند.

در روزهای اخیر دانشگاه‌های مختلف آمریکا صحنه اعتراض جدی دانشجویان علیه جنگ غزه، تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و همچنین حمایت‌های مداوم واشنگتن از تل آویو بوده است.

کد خبر 6095038

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • زمینه جذب جوانان هرمزگان در دستگاه قضا فراهم شود
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • دادستان کل کشور: لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • نظارت هوشمند لازمه فسادزدایی است
  • استادان برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تجلیل شدند
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد